Erikas mintkladdkaka

Den här kakan var hur god som helst och till den fick vi hallon från Krog och grädde.

KLADDKAKA MED MINT
100g smält smör/margarin 
15 aftereightbitar                                                                                                 

3 dl socker
2 ägg
1,5 dl vete                                                                                                                         
5 msk kakao
1/2 msk vaniljsocker
1 nypa salt
15 aftereightbitar som du lägger ovanpå kakan.

Smält smöret i en bunke i micron tillsammans med mintkakorna och rör sedan i allt det övriga.
Grädda i smord form 150° ca 20 minuter.
Lägg mintchoklad ovanpå  kakan när det är några minuter kvar av gräddningen och bred ut den när den är klar.
Var det så här Erika?

3 Kommentarer

  1. Mumsmums! Aftereightkaka är bara för gott! En vän till mig gör även hon en gudomligt god sådan! 🙂

    Kram, Jennie

  2. Oj den där såg riktigt läcker ut!! Det receptet "snor" jag rakt av, måste prova till helgen tror jag! Tack för tumhållning! 🙂 Kram kram

  3. Jennie jag kollar om du har receptet hos dig!Kram

    Sno du bara Kryddburken det är recept till för!

    Kram

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*