Kasslergratäng med broccoli

Ingen sommarmat direkt men köper man en stor bit kassler och har överbliven vispad grädde då blir det såhär.
Efter en dag med trimmer och räfsa (jag hade räfsan) i Björsjöbodarna så ska vi vila armarna och åka på konsert med Sarek nu!
KASSLERGRATÄNG
400g kassler
5-6 hg broccoli
4 dl grädde
1,5 dl chilisås
1-2 tsk sambal
150 g dessertost ( som bara måste ätas upp)
2 dl riven ost på toppen
1. Tina broccolin om den är fryst och lägg i botten på gratängform.
2. Stek kasslerskivorna snabbt och lägg dom på brocco0lin.
3. Vispa ihop grädde, chilisås, sambal, (ev ost) och häll det över kasslern.
4. Ost på toppen och gratinera i 200 grader i 20-30 minuter.

En kommentar

  1. Jag "nyupptäckte" kassler i våras. Så gott! Dessutom bra pris och näringsrikt. Ditt recept låter jättegott!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*