Kesoröra med äpple, lök och dill

lax kesoröra2lax kesoröra

Latheten slog till idag för jag ville vara ute i fina vädret så jag gjorde en kesoröra till min gravade lax istället för att koka potatis. Det blev jättegott och fort gick det! Jag hade en bit lax som jag gravat men röran passar också bra till varm eller kallrökt lax.

Om du inte köper lax i skivor så finns recept på gravad lax HÄR.

Nu ska jag packa lite för i helgen blir det sista svängen till Tänndalen och skidbackarna.

Ha en trevlig helg mina vänner och tack för att ni tittar in till mig och mina recept, jag blir såååå glad ska ni veta!

 

INGREDIENSER 4port

  • 500 g keso
  • 1 stort äpple
  • 1 liten rödlök
  • 3 msk hackad dill
  • salt och nymalen svartpeppar
  1. Hacka äpple och lök i små bitar.
  2. Hacka dillen fint och rör ned allt i keson, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Psstt….vill du ha såsen krämigare så rör i lite creme fraiche eller yoghurt!

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*