Röra på tunnbröd med rökt kött och pepparrot

rora-med-roktkott-och-pepparrot

Snabbaste, enklaste röran till plock före maten eller kanske kvällsmys efter maten;-)

Gör gärna röran i förväg och tänk på att pepparroten smakar mera när den får stå och “dra” lite men jag gillar när det smakar rejält!

INGREDIENSER

  • 300g naturell färskost, typ Philadelphia
  • 3 msk cremefraiche eller yoghurt
  • 100g hackat rökt kött av något slag, bog eller hamburgerkött
  • 1-2 msk riven pepparrot, färsk eller på tub
  • 3 msk hackad gräslök
  • salt och nymalen svartpeppar
  • tunnbröd eller knäckebitar

 

 

 

GÖR SÅ HÄR:

  1. Blanda ihop allt, smaka av med salt och peppar och servera på goda brödbitar!

En kommentar

  1. Det var jatte lange sedan jag var och tittade in hos dig, ser att bloggen ar ny (otroligt fin) och en massor med nya recept! Denna roran ar perfekt nar man forbereder aperitiv sa den har blivit sparad i min to-do lista:)
    Skickar en varm halsning fran Italien 🙂
    Kram, Nena

Lämna ett svar till Nena Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*