Den här kakan var hur god som helst och till den fick vi hallon från Krog och grädde.
KLADDKAKA MED MINT
100g smält smör/margarin
15 aftereightbitar
3 dl socker
2 ägg
1,5 dl vete
5 msk kakao
1/2 msk vaniljsocker
1 nypa salt
15 aftereightbitar som du lägger ovanpå kakan.
Smält smöret i en bunke i micron tillsammans med mintkakorna och rör sedan i allt det övriga.
Grädda i smord form 150° ca 20 minuter.
Lägg mintchoklad ovanpå kakan när det är några minuter kvar av gräddningen och bred ut den när den är klar.
Var det så här Erika?
Mumsmums! Aftereightkaka är bara för gott! En vän till mig gör även hon en gudomligt god sådan! 🙂
Kram, Jennie
Oj den där såg riktigt läcker ut!! Det receptet "snor" jag rakt av, måste prova till helgen tror jag! Tack för tumhållning! 🙂 Kram kram
Jennie jag kollar om du har receptet hos dig!Kram
Sno du bara Kryddburken det är recept till för!
Kram