Middag med bara 5 ingredienser blev det idag och tjoff in i ugnen detta trots att jag vaknade idag och hade både spis och fläkt, underbart! Det har varit en långdragen renovering det här och nu struntar jag i om tapeterna kommer upp till jul eller inte, maten är viktigare 😉
Har du bråttom så gör en gryta med samma ingredienser, fräs kasslern i en gryta, lägg i tinade grönsaker och rör i resten av ingredienserna och låt det koka ihop, red av om du vill ha tjock sås!
INGREDIENSER
- 500g kassler
- 500g Änglamarks frysta romanescoblandning eller broccoli
- 5 dl creme fraiche
- 1 dl mango chutney, Santa Maria spicy bengal
- 1/2 msk Santa Maria Mangocurry, eller en currykrydda du gillar
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär kasslern i bitar och tina grönsakerna.
- Blanda ihop creme fraiche, mangochutney och currykryddan.
- Lägg grönsakerna i botten på en ugnsform sedan kasslern och fördela sist såsen på toppen.
- Kör i ugnen tills allt bubblat ihop ca 25 minuter.
- Servera med ris, pasta eller potatis.