Kasslergratäng men mango chutney

kASSLERGRATÄNG1 kASSLERGRATÄNG2 kASSLERGRATÄNG3

Middag med bara 5 ingredienser blev det idag och tjoff in i ugnen detta trots att jag vaknade idag och hade både spis och fläkt, underbart! Det har varit en långdragen renovering det här och nu struntar jag i om tapeterna kommer upp till jul eller inte, maten är viktigare 😉

Har du bråttom så gör en gryta med samma ingredienser, fräs kasslern i en gryta, lägg i tinade grönsaker och rör i resten av ingredienserna och låt det koka ihop, red av om du vill ha tjock sås!

 

INGREDIENSER

  • 500g kassler
  • 500g Änglamarks frysta romanescoblandning eller broccoli
  • 5 dl creme fraiche
  • 1 dl mango chutney, Santa Maria spicy bengal
  • 1/2 msk Santa Maria Mangocurry, eller en currykrydda du gillar

 

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär kasslern i bitar och tina grönsakerna.
  3. Blanda ihop creme fraiche, mangochutney och currykryddan.
  4. Lägg grönsakerna i botten på en ugnsform sedan kasslern och fördela sist såsen på toppen.
  5. Kör i ugnen tills allt bubblat ihop ca 25 minuter.
  6. Servera med ris, pasta eller potatis.

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*