1. Sätt ugnen på 175°.
2. Smält choklad och smör försiktigt i en kastrull och häll i mjölken.
3. Blanda alla de torra ingredienserna.
4. Rör ihop alla ingredienser (utom till toppingen då) och häll smeten i en smord/bakplåtspapprad form, ca 22 cm i diameter.
5. Blanda strösocker, farinsocker och kakao och strö det över kakan.
6. Häll på det kokande vattnet, ställ in i mitten av ugnen direkt och grädda kakan ca 35 min.
7. Servera med grädde!
Receptet är från Coop.se men tyvärr får jag inte till länken!
Gott.! Jag har blivit riktigt baksugen numera och då kan ju detta passa. Tror inte jag kommer att ha några som helst problem med att få i mej den kakan ;=)
Hoppas att du får en riktigt skön vecka. Kram
Den blev liksom härligt seg men jag ska ta mera kakao och mindre socker nästa gång. Just nu ser veckans väder inget vidare ut, varit ut på en regning promenad men det blir en em i backen iaf, kram
Det här låter jäkligt gott:)
Ja den blev inte så tokig faktisk! En gnutta mera choklad kanske och dra ner lite på sockret på toppen!