Nu blir det hon som får önska maten framöver och jag gissar att det blir blodpudding, fläskpannkaka, gravad lax och kanske sushi för det gillar hon.
Här ser ni Anna, kärleken David och huset!
Igår fick jag tips från Marcus om plantim.se Det var en rolig sida med billiga chilifrön och andra skojsiga frön så jag köpte upp mig på några.
Mina chilisar på altanen verkar trivas och de blommar just nu men det kan hända mycket än……
Jag blev lite glassugen så här i min ensamhet på fredagskvällen så jag har testat att mixa ihop fryst hallonsylt och turkyoghurt. Den gick inte att äta direkt som jag tänkte mig utan fick ligga i frysen en knapp timme. Om sylten inte är fryst tar det lite längre tid i frysen bara. Ta bär och socker om du inte har någon sylt.
Hallonglass
3 dl fryst hallonsylt
3 dl turkyoghurt
Mixa sylt och yoghurt och lägg i form eller portionsglas någon timme i frysen
(Nu ska jag testa hur den smakar!)
Testat nu och det blev smaskens, det yttersta var fryset och resten var mjukt och krämigt så frys inte för länge.
Jag var chokladsugen så jag smälte en bit mörk marabou i micron och vispade liiite grädde till mmmmm
Precis vad jag inte behöver!
Det lät underbart gott!!
Tro om man kan nyttja enbart frysta hallon? Om man lägger till lite florsocker eller så?
Trevligt att dottern kommer hem, kan tro du längtar!
Ja, kokosmums är en riktig nostalgimumsbit 🙂 Och det finns så många fina tårtfat men jag är också lite dålig på att komma till skott (bra för plånboken dock;)
Mmmm den där glassen måste jag testa bums!:)
Kram!
Hej Karin!
Nya Zealand är lika vackert som Norge….jag gillade både landet och människorna.
Du ska ta chansen att åka dit.
Kram och ha en skön sommar.
Går lika bra med bär och socker tror jag, testa Liza så får jag höra sedan!
Kokosgodis blir det snart hos mig Maria!
Torun jag har sagt till Annas kille som är fotograf att Norge är såååå fint(och nära!)
Trevlig sommar!
Friskt och enkelt, bra tips!
Vad underbart att din långväga dotter kommer hem snart. Ni får ha de så gott i sommar!!