Grattis Jennie Strömberg!

Ja det är tjejen från Östersund som knådat och fixat till sveriges godaste macka. Dessutom är hon syskonbarn till Anita Säterberg i Östavall så vi måste säga grattis till henne också. Vad kul att priset gick till en ung jämtlandstjej.
Här kan du läsa mera om Guldtjejen!  ( De här mackorna är inte i samma division. )
Vi får väl försöka oss på att kopiera vinnarmackan eller åka till Östersund och fika!!

image71

4 Kommentarer

  1. Tänk… har läst runt på din blogg, och det känns i mångt och mycket som att du “kopierat” mina tankar som jag hade för drygt ett år sedan angående min pappa. Han somnade från oss den 8 maj i fjol, och vilken vånda det var till och ifrån under den sista tiden som han fanns med oss, och FÖR oss. Jag tycker att du är såååå stark och underbar som gör det du gör. Önskade själv många ggr att jag skulle bott närmare min pappa när han var som sämst. Det var allt tur att telefon åtminstone fanns. Tack för att du delar av dig av dina tankar…OCH dina härliga recept *mums* =)
    /Mona

  2. Tack Mona! Ja då förstår du precis hur jag har det men det är ju värre att ha sin nära långt borta när de blir sjuka.Kom precis hem från sjukhuset nu och pappa fick stanna kvar så nu ska jag försöka koppla av i helgen(om det nu går) Kul om du gillar bloggen!Tipsa gärna om du har något gott! Snart slut på te så jag tittar in hos er nåt.

  3. Nä, det blev skitbra 😀
    visar jackan i bloggen ikväll kanske, eller ifall det finns en bild på internet, får se.

  4. Då ska jag titta in hos dig och se hur jackan sitter!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*