Prästbesök

Nu har vi haft prästen här och pratat kring pappas begravning och det gick ganska bra. Vi försökte hela tiden komma in på saker i pappas liv som prästen ska kunna knyta an till för att det ska bli så personligt som möjligt och jag hoppas att det blir så. Pappa har själv önskat att vi ska sjunga Lina Sandellpsalmer och så blir det. Haverökören som pappa varit med i ska också sjunga och Viveca Eriksson ska spela tvärflöjt.
Jag hoppas att solen skiner i Alby  den 9 juni och att allt blir fint och bra.

 

2 Kommentarer

  1. Sänder en elekronisk kram… Känner med er, och minns själv hur det var för ganska precis ett år sedan. På pappas begravning spelade min brorsdotter också tvärflöjt (jättestrongt, tyckte vi alla…). Melodin var en av pappas favoriter, Dan Anderssons "Jag väntar vid min mila". Pappa hade nog nynnat den många ggr. under kvällar som han själv låg i en timmerkoja någonstans i skogen. Fortfarande så fort jag hör låten, är det inte långt till klumpen i halsen… Säger som du gjorde i ett tidigare inlägg "han fattas mig". Huvudsaken att vi kommer ihåg att: Det är allt tur att alla de fina minnena finns kvar. Sköt nu om dig efter bästa förmåga. Kram.

  2. Hej Mona!

    Ja visst är det tur att alla fina minnen finns och det poppar upp saker hela tiden. Jag tänker också på att han haft ett långt och bra liv och då känns det ändå lite bättre. Kram karin

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*