Hoppas på frukt

Vad tror ni om mina chiliplantor?
Det ska bli vanlig Spansk peppar som är snäll och med lagom många scoville för en nybörjare.
De har växt väldigt ojämnt så några är så små så de står står inne i ett hett söderfönster.
Ja jag vill hemskt gärna att det ska bli små goda chilisar framöver…….

Ikväll har vi haft grillkväll med spelmanslaget i Parteboda. Solen sken,stråkarna dansade och Åkes dragspel höll takten. Dessutom åt vi jättegott grillat kött som Per och Yvonne fixat. Jag fattar inte hur jag kunde äta upp maten utan att fota först, helt ofattbart! Det beror väl kanske på att jag var aphungrig! Kakan som jag bakade igår som jag skulle ta med var det bara några bitar kvar av så jag gjorde kokosmuffins med chokladbitar istället och Italienskt lantbröd.
Nästa helg ska vi spela på Svenska Flaggans Dag och på Önsta loge.
Åke har skickat en bild här när vi har fikapaus i fina vädret.

3 Kommentarer

  1. Hej!Jag hade velat vara med på grillkvällen med spelmanslaget men jag hade så mycket att ta igen från skolan på grund av ångespelet.Det såg ju riktigt mysigt ut på bilden och ni hade ju bra väder!

    Hoppas att du har det bra!Med vänliga hälsningar Renée

  2. Kul med dina chilisar, hoppas du får mycket gott med dem.

  3. Ja nu har dom växt mycket de senaste dagarna och blommor är på väg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*