Mamma är lik sin mamma…..

Tidig fredag gillar jag och idag var det en sån fredag men varför blir det oftast städning då när det finns så mycket roligare saker att göra? Det tog bara stopp med min mopp när jag skulle städa på rummet som min pappa bodde i den sista tiden…allt bara rullades fram som en film…saker han alltid sa….jag skulle önska att jag kände att han var med mig på något sätt men det gör jag inte…

 Vi hade inga ungdommar hemma till middag och jag hade ingen lust att laga någon mat alls så det blev makaronrester. Efter det äkte jag på vinlotteri, jag var trött  och tänkte stanna hemma men ryckte upp mig och for iväg en liten sväng ändå. Maria och Åsa eldade och det blev korvgrillning och äppelpaj och morotskaka, jättemysigt (tur att man for!)
Jag vann 2 fina flaskor och då betyder det att de var fina på utsidan. Det som är på insidan har jag inte lärt mig att uppskatta och jag jobbar väl inte så hårt på det heller. Mamsen ska få dom för hon ska ha middagsfrämmande imorgon.

 Katri och jag ska sälja fika när damerna har match i Alby imorgon och jag gjorde en Bountykaka alldeles nyss till det.
 

En kommentar

  1. Nej du mamma detar dags att du tar o lar dig att dricka vin!! 🙂 Om inte annat sa far jag lara dig nar du kommer hit till Wellington!

    Saknar dej!

    Pusss

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*