Chili con carne med tortilla

Det bästa jag vet är att hitta igen färdigstekt tacofärs (ok det finns väl kanske bättre saker också) i frysen.
Lätt som en plätt till köttfärsås, paj eller soppa men idag blev det chili, konstigt att jag inte lagat det sen jag började blogga.
 Hallå jag har ju 7 månadersjubileum precis idag !!! Ska jag fira det tro?
 Kanske något gott fika sedan när jag kollar på Matakuten eller också skippar jag fikat och trampar på cykeln och kollar på Toppform?
Vad tror ni? Ha ha jag tror jag vet själv vad det blir

Det här rörde jag ihop i middagsgrytan.

CHILI CON CARNE
500g rejält kryddad tacofärs
2 burkar bönblandning
1 stor lök
1 paprika (hade tagit 2 om jag haft)
2 klyftor vitlök
3 dl chilisås (den jag gjorde igår, smaka dig fram med din egen)
1 msk olja
(chili och kryddor?)

Tillbehör som fanns i mina skåp
tortillabröd
majs
riven ost
turkyoughurt

8 Kommentarer

 1. Det såg gott ut!

  Jag måste börja frysa in tacofärsen som blir över – det är ju jättesmart, men jag glömmer varje gång…

 2. Men grattis till 7-månaders-bloggeri!! Det känns verkligen som att du har bloggat bra mycket längre än så… Hmm… Vår TV4 funkar inte pg.a vädret, bilden bara pixlar sig och vi har inte kunnat se på flera dar så det blir nog inge matakuten för mig, får kolla på nätet lite senare, men det är inte lika bekvämt att sitta här som i soffan! 😉 Ha en underbar kväll och jag tycker du ska köra på en riktig firarkväll med gott fika till matakuten! Må så gott & kramar till dig!

 3. Fru S det är ju gott att hitta igen nästa dag i kylen också!

  Kryddburken: Tack! Vad irriterande när tekniska saker inte funkar, det ska bara funka när man trycker på knappen! Jag har fixat en kopp gott rött te och gjort en god macka och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla tv.

  Kram till dig från mig!

 4. Grattis till dina 7. Tiden går fort när man har kul, eller hur! Ha en god kväll med te och tv. D)

 5. Det där såg supergott ut Karin!

 6. Grattis till dina 7 månader!

 7. gud vad gott det ser ut!! hur länge tog det att laga det där? 😛

 8. Jag undrar hur du får köttfärs över… det tar ju alltid slut! Men väldigt gott ser det ut!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*