En mysig, kall och snöig helg i Storhogna!

Jag tror att jag måste stå och titta på störtloppet på tv nu för om jag sätter mig så somnar jag! Det är ett bevis på att man haft roligt i helgen. Som vanligt har vi ätit god mat för det gör vi alltid när vi träffas, fondue har varit tradition de senaste gångerna vi varit hos Peter och Eva och jag hoppas de aldrig ändrar den menyn för jag ÄLSKAR det. Jag har dåliga erfarenheter av det själv bara, brand i servetter och söl med T-röd så det slår lågor både här och där fixar jag lätt!
Förutom allt gott så har vi härjat på med  pulkrace, stocksågning, charader, klurigheter och singstar. Allt var så kul så jag sov inte en blund på hela natten hur jag än försökte! Blir spännande och se hur jag fixar studiedagen imorgon  hm…minnesträningsprogram ……

Här kommer lite bilder från helgen men recept på de goda såserna kommer senare!

Vi fick en värmande drink i kylan vid elden som var så god (och jag gillar sällan sånt här!)
Blanda ungefär så här:
3/4 delar varm blåbärssoppa
1/4 del Gallianolikör
rejält med vispad grädde på toppen

Typiskt, nu blev det inget störtlopp! Jag får väl laga lite mat för att hålla mig vaken då!

7 Kommentarer

 1. Ni verkar ha haft det jätteskoj och mysigt!

  Hälsningar Nadja

 2. Ser ut som ni fick en helhärlig helg. Se nu till att sov snyggt på studiedagen.;)

  Nu ska jag gå ner och sätta fart på Gulaschsoppan, tack för att du påminde om den här på din blogg.

  Må så gott/Mimmi

 3. Jajamen Nadja det har varit kanon!

  Mimmi man vill inte att helgen ska ta slut!

  Hoppas det inte blir snarkningar imorgon bara, ha ha

  Kram kram /Karin

 4. Det ser mysigt ut!

 5. Mums..nu blev jag hungrig..fast jag precis ätit frukost!! Tina

 6. Åh! Jag vill också ha en värmande drink i kylan framför elden. Vill. Vill. Vill!

 7. Mums så mycket gott!

  Vilken fin bild på den varma drinken.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*