Vinnaren är dragen på 1-årsdagen!

Idag firar jag och min blogg 1 år! Jag firar visst en massa andra år också men jag tänker mest på 1-åringen. Nu vill jag så klart tacka alla mina läsare och kommentarskrivare och jag hoppas ni förstår ATT NI GÖR MIG SÅ HIMLANS GLAD! Det här året har gått så otroligt fort och det har hänt  både jobbiga och trevliga saker. När jag började blogga var jag hemma och skötte om min pappa och då var det här skrivandet grejen som gjorde att jag orkade det och hade något annat att tänka på. Nu när pappa inte lever så har det här blivit en av mina roligaste saker att pyssla med när jag är ledig. (Vart tog träningen vägen??????? Sluta jogga börja blogga!)
Nu får jag säga grattis grattis till Rolf Abrahamsson som har vunnit svampen!

Hela huset är upp och ner just nu för vi tvättar, packar och lagar mat för imorgon blir det Tänndalen! Om solen skiner och fåglarna kvittrar så bloggar jag därifrån de närmaste veckorna! 
Kramar från mig

 

9 Kommentarer

 1. Kommer så väl ihåg din första tid… Din pappa… Ja, det var en svår tid, vi fällde några tårar ihop… och jag hoppas att bloggandet gav dig lite terapi och motivation att fortsätta, vilket syns här och nu! Tänker på just p varje gång jag klickar in här! Du är stark och visar vad du går för, både svaghet och styrka, det är de jag gillar hos dig! Allt gott med er till fjälls önskar jag er, ni får ha det så trevligt och fota några ripor åt mig är du snäll, de va länge sen jag såg dom nu… jo, nog längtar jag till fjälls i påsktider allt… Min pappa befinner just nu i skrivande stund i Vassijaure, pratade med honom nyss och… JAG LÄNGTAR UPP…. Kram från mig och ha nu en riktigt härlig resa!

 2. Grattis!!

  Önskar Dig och Din familj en underbar helg!

  Kramis!

 3. Grattis Karin till dig och din blogg!

  Det har varit roligt att få lära känna dig och din mat. Även att ta del av vardagar och helgdagars händelser med dig och familjen har känts varmt och välkomnande.

  Ha en härlig tid i fjällen och massor med kramar.

  Mimmi

 4. Kryddburken:Det var en jobbig tid det där och allt du skrev betydde otroligt mycket för mig, tack snälla du! Det känns som man känner varann en gnutta när jag är inne hos dig och läser så ofta.

  Ska spana efter nån ripa, ha ha. Jag förstår att du längtar uppöver men du får njuta av våren istället!

  Kram Karin

 5. Hurra och grattis till 1 år!

 6. Mimmi: Tack snälla du! Jag gillar att kolla in dig och ditt liv också. Du har verkligen inspirerat mig med både mat och odlingar men ditt brödbak har jag inte vågat mig på än. Jag känner att vi har en hel del gemensamt!

  Kram Karin

 7. Tackar tackar Tina!

 8. Ett stort grattis från mig på 1-års dagen. Visst går åren fort.

  Kram Nadja

 9. Grattis i efterskott! Å, Du glöm ej snöskorna..

  nu väntar jag i alla fall på våren..det har börjat tina i mitt söderläge och jag har massor med sådd o plantor på mitt uterum, dvs en inbyggd balkong på andra våningen..skall väl så småningom..när turisterna lämnat Stoghogna upp o spika på den egna stugan..å, den ligger närmre SPAt än Peter o Evas/Kram och Glad Påsk hälsar Kerstin i Turingen

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*