Sol, skidor och lite påskamat!

Såklart att vi måste äta lite påskmat vi också fast det blev den lätta semestervarianten med färdigköpt, allt utom gravade laxen med sås. Men jag lovar att efter en dag på fjället så smakade det helt ok. Jag berättade om ett barndomsminne för familjen idag, jag var 10 år ungefär och var här i Tänndalen på träningsläger. Ni kanske tror nu att det var en fantastisk skidupplevelse som poppade fram men nenemen, en helt fantastisk köttfärslimpa med lingon i som vi fick på Forbondens Wärdshus!!! Hur normalt är det att man kommer ihåg en KÖTTFÄRSLIMPA? En tidig matstörning?

Olle, Lisa, Frida och Carro med sina "pulkor" i backen!

Aldrig fel med en paus i solen.

Frida och kärleken Olle

3 Kommentarer

  1. Oj oj oj vilka otroligt härliga fjällbilder! Så mysigt allt ser ut!!

  2. Det ser ut som ni har sol och sköna dagar i Tänndalen.

    Vi sitter i en stuga i Stöten just nu. Kanske det blir lite bilder från backen imorgon.

  3. Kryddburken:Suuuuupermysigt!

    Mimmi: Stöten är väl i Sälen? Ska kolla in till dig!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*