Vad är väl en konsert i Norrköping…………

jo säkert alldeles fantastiskt underbar…… men nu har jag deppat och surat färdigt (nästan), det blev ingen sångresa för mig för jag låg vaken hela natten och hade ont i magen. Sen att det inte blev någon magsjuka det kan också göra mig “irri” så det så! Det var kanske meningen att jag skulle vara hemma och ta det lugnt och ha lite tråkigt. Jag försökte muntra upp mig med en promenad i solen men då värkte det i ljumskarna (som jag inte har något fel på) så jag gick som Karin 92 innan jag var hemma. Det är nog meningen att jag ska åka slalom hela tiden för det har gått riktigt bra! Uppmuntringsförsök nr 2 blev bull och muffinsbak och det gick bättre än promenaden kan jag lova!

Men oj vad muffinsen såg pyttiga ut men det är faktiskt såna tokstora formar hm…men det kan bero på att bullarna är som dasslock. Inget märkvärdigt i bullarna alls, jag bakade på 1,5 liter mjölk och fyllde  dom med smör, kanel, vanilj och socker. Muffinsreceptet skriver jag senare för det blev inte helt perfekt .
Nu har resten av familjen kommit hem och nu är det tvätt och uppackning som gäller. Frida har redan pipit iväg till pojkvännen på middag och sedan bäverjakt, jag är lite avis!

3 Kommentarer

  1. Vad synd att det inte blev någon resa. Gott bak du grejat med.

    Må så gott i veckan/ Mimmi

  2. Vill ocksa ata bullar stora som dasslock!!! 🙂

  3. Tråkigt med din resa men bra ändå att det inte blev någon magsjuka. Dina bullar ser fantastiskt goda ut.

    /Nadja

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*