Korvstroganoff för jag känner mig off…

Jag försöker tänka att förändringar kan vara bra…..man får träffa nya människor…..lära sig nya saker som man mår bra av……man ska visst byta jobb vart femte år har någon klok människa sagt……och vilken tur att man har ett jobb…..just nu vet jag inte vart jag är på väg….bara att jag saknar alla och allt som varit….
här kan du läsa…..

CHORITZOSTROGANOFF 3port
300g choritzokorv
1 liten lök
1 klyfta vitlök
1 msk olja
3 msk tomatpuré
1/2 dl chilisås
2,5 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 skvimp mjölk
1/2 dl blandade örter
salt, peppar

Stek korven i oljan.
Hacka lök och vitlök och låt den fräsa med.
Tippa i resten av ingredienserna och låt allt koka ihop.
Det blev en fet sås det här för jag hade både CF och grädde som jag ville bli av med men det går lika bra med mjölk och lite redning.

Frida sa många gånger att det var sååå gott men hon är omtänksam också och ser när man inte är på topp…..

6 Kommentarer

 1. Fy så tråkigt att ni har fått lägga ner kramar om

  Jag hoppas erkligen att du får pyssla med något nytt som du också tycker är roligt….. annars så får du komma och jobba hos mig på sjukhuset…. det är jättejättekul 🙂

  Det är ju tur att det finns korv som piggar upp.. eller hur? Jag hade också chorizo (och salami) i min stroganoff senast.. och det blev väldans väldans gott och det blev bergsäkert din också!

 2. Ja inte är det roligt när sånt händer att det ska läggas ned eller dras in på jobb…

  När man då har trivts så himla bra så blir det nog lite jobbigare, man vet vad man har haft men inte vad man får…

  Sen så måste man få sörja också eller hur?

  Du ska se att det löser sig än fast det är jobbigt just nu…

  Nä nu måste jag krypa i säng…

  God natt och sov gott…

  Kram

 3. Jag förstår att det känns trist och så måste du tillåta dig att känna ett tag. Det kommer ordna sig & nya utmaningar och möten kommer komma.

  Och jag tror maten var göttig, den såg god ut iaf =) Jag är dock tokig och gillar inte ris =p haha

  Hoppas du får en fin midsommar och en bra vecka trots den tråkiga arbetssituationen

  KRAM

 4. Åhh va trist.. När man trivs med ett jobb som du gjorde… Usch och fy…. Stackars dig… Jag förstår hur du tänker och känner just nu! Du ska se det öppnar sig en ny värld dock… Tänker på dig och du har all rätt att deppa, det måste man få göra, men se framåt och tänk positivt ska du se att allt ordnar sig! Jag är i liknande sits fast kanske lite tvärtom, har ett bra jobb, arbetstider sett, pengamässsigt sett och förmåner därtill, massor att säga till om och kunna ändra på men jag trivs inte för fem öre… Int ett dugg alls… Jag vill ha ett nytt jobb! NUUUU!!!! Stor kram till dig vännen…

 5. Jag har visserligen inte blivit av med ett jobb jag gillat, men ärligt talat så kändes det som att den del av mitt liv tog slut när jag kom tillbaka från NZ. Inte så mycket för att jag saknar landet utan mer för att jag inte visste vad jag ville göra. Jag har alltid haft drömmer och mål och varit rätt säker på vad jag velat, men nu kändes det som att jag gjort allt. Och dessutom inte åstakommit någonting.

  Men men nu handlar det inte om mig, poängen är den att man måste låta sig må dåligt ett tag. Jag tänker inte säga, tänk positivt och se det som en ny chans att göra någonting nytt, för det första tror jag du får höra det en hel del, men sedan tror jag du måste komma till insikt om det själv. Att säga man ska rycka upp sig när man känner sig ledsen hjälper inte alltid, ibland kan det vara bra med en spark i baken men man måste få vara ledsen också. Så för en stund tänk inte, ”förändringar kan vara bra” för just nu tror du inte på det, och jag gissar att det inte gör dig gladare heller.

  För mig tog det nästan två månader att inse att jag kan faktiskt göra någonting, är fortfarande arbetslös men jag tänker lite mer positivt i alla fall. Det får ta lite tid helt enkelt men jag är överygad om att du en dag kommer känna/veta vad du vill och inte vara alltför ledsen över att du inte jobbar kvar. Men om du om några veckor/månader fortfarande känner dig nere, kan jag ge dig en rejäl utskällning och säga åt dig att sluta tycka synd om dig själv och var tacksam för det du har och alla andra klichér jag kan komma på.

  Hoppas du får en bra midsommar i alla fall!

  Emma

 6. Anna: Tack snälla, ja sjukhus skulle inte vara fel om man nu hade den utbildningen.Så fort någon gjort illa sig på skolan så är jag där som ett skott.
  Salami i stroganoff måste jag testa för korv är great det!
  Kram kram

  Therese du har rätt man måste få sura och det kanske löser sig också…
  Tack snälla du och kram

  Carro:Precis nu skäms jag att jag ens surar och deppar….du har säkert rätt
  Massor med sommarkramar till dig

  Kryddburken:Ja jag kan säga att jag mått bättre men det kanske blir något bra ändå av allt. Men för dig låter det som om du behöver roliga arbetskompisar för allt annat verkar ju vara perfekt. Hoppas du får något du trivs med och jag fattar inte varför DU inte jobbar med mat?! På din ö kryllar det ju av turister snart och de måste ju äta, eller hur:)
  Stor kram tillbaka….

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*