Jag blir bjuden på grillat, inte illa!

Jag har nog haft en släng av solsting idag för jag har vimsat på värre än vanligt typ tappat bort nycklar och tippat ut kogödsel i bilen, oj oj oj. Men enligt dagens horoskop så skulle det hända en olycka så jag har väl haft en himla tur ändå! Ja allt har inte strulat för jag har varit hos svägerskan på födelsedagskalas, övat med kören i en kall skön kyrka och blivit bjuden på grillat av Frida och Olle!


Grillat fläskkött och potatisgratäng
Färsk krispig majs, vänta bara till jag ska skörda min:) ha ha visst är det godast med minimajs?

Salladen var extra god tycker jag och det här blandade dom ihop:
gurka
röda och gula småtomater
mozzarella
marinerade vitlöksklyftor
brödkrutonger
olja från vitlökarna blev dressing på osten

Nu är det måndag imorgon och jag bara längtar till onsdagkväll för då kommer Anna hem på en månads ledighet från cafét och kärleken på Nya zeeland. Bliiii onsdag snabbt!

7 Kommentarer

 1. vad mysigt det låter. skönt med svala kyrkor såhär års också tycker jag (som tillhör dem som plågas lite granna i värmen)

 2. Det är aldrig fel att bli bjuden på mat, speciellt inte när det är grillat och ser alldeles ljuvligt gott ut.

  Ha en bra dag!

 3. Marianne "storätarn"

  Blev det ingen Dave med till Sverige den här gången heller? Jag vet att Anna förutspådde att det skulle bli så. Jag fasar för augusti när Albert "överger" oss och inte åker med tillbaka till Belgien. Måtte han nu bara komma in på KTH, det är ju inte helt lätt att skaffa jobb i en handvändning annars. Han får resultatet av IB examen den 5 juli så innan dess vet han ju inte ens vilka betyg han har. Men han verkar lugn så det har nog gått bra.

 4. hehe, stackars bilen 😉 grillad majskolv är ju sjukt gott =)

 5. Åh, vad kul att du får hem dottern några veckor! Önskar faktiskt jag kunde åka tillbaka "med henne" , trivdes väldigt bra i Wellington, visst var det där hon bodde?

  Ang, jobbet på förskolan, klart du klarar det! Ha en bra kväll!

  Emma

 6. Både att bli bjuden på grillmat och dotter i antågande måste ju bli en lyckodag. 😉

 7. Marianne"storätarn": Nej Dave blev kvar på NZ fast det har vi vetat om hela tiden. Jag förstår hur du känner det med sonen men du kan ju sluta oroa dig för att han inte kommer in, hakuna matata!
  Vi ses snart min vän!

  Carolina nu är bilen såååå fin inte ett skit så långt man kan se!

  Emma: Ja hon bor i W och det ser så fint ut där så jag förstår att du vill tillbaka. Hoppas du har rätt om jobbet men jag tänker mycket på det…..
  Ha det fint du oxå!

  Mimmi det är LYCKA!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*