Pestosås till grillat

Japp nu får ni tacka mig för solskenet för jag har jobbat min första dag idag! Jag unnar er det och jag ska inte klaga för jag kom hem så jag hann njuta av solen lite också.  Den här veckan "röjer" vi vidare på skolan så jag börjar inte på förskolan förrän nästa vecka. Det känns lite pirrigt men efter en hel semesters funderingar så ska det bli riktigt roligt!

När Åsa bjöd på grillat i helgen så hade hon gjort den här såsen till. Undra om jag ska göra lite pesto av min basilika?

PESTOSÅS
3 dl gräddfil
2 dl yoghurt
1/2 dl pesto
salt och peppar

Blanda ihop och smaka av, gott som bara den tyckte jag!

Solsken = "sillkänslor "så det blev dagens middag på altanen!

5 Kommentarer

 1. Vilken osis att det blev sol idag då du börjat jobba. Har ju varit ganska mycket otur med vädret:( men man får ju hoppas på fina kvällar också.

 2. sjukt bra bloggnamn!

 3. Men det är ju bara en tanke, som kanske blir av 2010 😛 Så nej, klart jag inte kollat på boende.

 4. Hej Karin! Det går ju riktigt fint för oss på jobbet! Vilken stor och underbar basilika du har fått till. Jag tyckte du sa i början av sommaren, när du var hem till mig, att du hade svårt att få fin basilika…Hum – du har nog grönare fingrar än du tror!
  Ses imorrn!
  /Marie på jobbet

 5. Kerstin: Jajamen och det är skönt att det iaf är varmt ute idag!

  Sara: Tack nu kollar jag in till dig!

  Lisa min skatt: Då kan jag vara lugn ett tag då!

  Marie: Ha ha du knöck datorn av dottern när du kom hem?! Vi jobbar så himla bra så det blir kanske jobb på flytt/städfirma framöver. Jag har kommit på att basilikan inte ska dränkas dagligen och vet du då trivs den!
  Ses i morgon

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*