Coeur de filet provencale

Olle och Frida bjöd på middag idag i Östby och vi delar direkt ut 5 stjärnor av 5 möjliga! (tyvärr var kvällens bilder inga 5 poängare men jag var sååå hungrig!)
Det var en riktig höjdarmiddag med potatis, älgfilé och vitlöks/persiljesmör i samma form och en härlig sallad till med tomater, lök och mozzarella. Kocken kunde alltså både jaga och laga!
Här är ett recept från Tasteline.

 

Här vevas det på kryddsmör innan formen ska in en kortis i ugnen.

 

Till efterrätt fick vi en fräsch fruktsallad med ananas, banan, päron, mandarin, druvor och physalis.
Frida hade kokat en krämig chokladsås och choklad är ALDRIG fel eller hur?
Vi har haft en toppenkväll och fick träffa Olles mamma Lisa för första gången, kul tyckte vi!

5 Kommentarer

  1. Vilket lyx! Att bli bjuden på så god mat av sina barn måste vara en höjdare.

  2. Det verkade verkligen riktigt gott! Vilken lyxig middag ni blev bjudna på. Ja då är det snart måndag igen. Hoppas att veckan blir bra för dej!!!

  3. Vilken mysig middag och vilken grymt god mat!! Härligt att bli utbjudna på middag så där :-)!

  4. Klart att du törs prova baka m surdeg!! 🙂 Roligt var det.. och det går ju att experimentera så mycket! Borde vara right down your alley som man säger 🙂

  5. Gud vad lackert och gott det ser ut att vara!!

Lämna ett svar till Anna Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*