Annas svartvinbärsjuice

Anna som jag jobbar med nu bjöd på en tokgod juice häromdagen som jag har gjort nu. Tur hade jag för min Anna hade plockat svartvinbär, rensat och lagt i lådor i min frys, inte illa va? Nu känns juicen så mycket enklare att göra om ni förstår. Du får dricka i raketfart eller frysa in godingen för den håller bara 2 dygn sen övergår den till vingeljuice! Men jag lovar att den är slut innan……

ANNAS SVARTVINBÄRSJUICE
3 dl repade svarta vinbär
6 dl kallt vatten
1/2 dl socker

Mixa bären med en stavmixer.
Tippa i kallt vatten, rör om och ställ det kallt över natten.
Sila juicen och rör ned sockret.
Ljuvligt gott!

2 Kommentarer

  1. Det ser verkligen gott ut. Tror jag måste ut och plocka lite bär och göra juice i helgen.

  2. Annorlunda och spännande sätt att jag göra saft/juice på. Jag tror bestämt att jag måste prova. Tack för tips vetja!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*