Enkla chilisåsen…..

….som jag gjorde till grillad kyckling och grönsaker på fredagskvällen. Mamma kom hit och åt med oss och det är inte lätt att fånga in henne för hon har fullt upp med middagar och andra roligheter. Efter maten for vi på tårtkalas till syster och hennes sambo i Ovansjö. Idag har jag haft en efterlängtad hemmadag och det blev ett bullbak och lite annat småstök. Nu blir det snart en sen middag med grillrester och de resterna klagar man aldrig på!

CHILISÅS
2 dl creme fraiche, helst den feta som är godast
1 klyfta vitlök
1-2 tsk sambal
salt och peppar
kryddgrönt om du har

♥ Rör ihop och smaka av, var försiktig med sambal men vill du ha en riktigt hot sås så ökar du bar på!

Trevlig lördagkväll mina vänner!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*