Här lagas just inget alls för jag har ingen aptit och det hör inte till vanligheterna!
Ni får en efterrätt som jag gjorde för några veckor sedan som var väldigt lätt att göra. Har du inga hallon så är det lika gott med en chokladsås på toppen också, choklad är ju aldrig fel!
Hittade ett recept på studentkrubb som jag testade, inte så tokigt alls!
HALLONTÄCKT VIT CHOKALDMOUSSE
150 gram vit choklad
150 gram hallon
1 ½ dl vispgrädde
1 ½ dl kesella
½ dl socker
1. Smält chokladen i micron eller i vatten bad.
2. Vispa grädden fluffigt.
3. Tippa i kesella och den smälta chokladen i grädden och rör om.
4. Fördela smeten jämnt i fyra glas och låt stelna i kylen i minst 30 minuter.
7. Tina upp hallonen och mixa ihop hallonen med sockret.
9. Täck moussen med hallonsåsen.
10.Mumsa och njut!
Så gott 🙂
Låter riktigt gott, har aldrig gjort vitchokladmousse
Mums 🙂
Vilket fin servering!