Fredagsmys och vintest

 
Som kontrast till blodpuddingen i veckan så blev det “gomiddag” med oxfilè, rotsaker i ugn och en grönpepparsås och före det lite ost och efter lite god choklad. Anledningen var……
 
 
 
 
….att när jag kom hem från jobbet låg det ett paket på min bro…..alltid spännande med paket och den här gången var det vinprover på The Black Box som kommer i början på april. Vi är några bloggare som ska tycka till om proverna men det är svenska folkets röster som väger tyngst.
 
 
 
Det här var ett blindtest och vi smuttade och luktade och smuttade igen, riktigt roligt men det var inte lätt att känna speciella smaker. Jag tyckte jag kände en lite chokladig smak men det kanske hängde ihop med chokladen i munnen också 🙂  Vi var helt överrens om vilket vin som var godast i alla fall!
Kolla in och tyck till på FACEBOOKSIDAN!
 
A: Fräsch syrlighet, passade fint till osten
 
B: Lättdrucket, fruktigt
 
C: Passade bäst till maten

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*