Rökt röding med “äggröra”

 
Det blev ingen riktig äggröra i stekpannan utan en kall röra med kokta ägg. Fisken från Börtnan var ljuvligt god och den åkte med oss från fjällen förra helgen, infångad på ICA i Funäs. Slarvig middag det här, funderade på dillstuvad potatis men klockan var för mycket och jag för hungrig men gott var det och mätta blev vi!
 
 
ÄGGRÖRA för 2 till rökt fisk av alla slag, jag blandade ungefär såhär
3 kokta hackade ägg
2 msk finhackad rödlök
1/2 burk stenbitsrom
2 msk hackad dill
1 dl creme fraiche
salt och nymalen vitpeppar
 
Rör ihop bara och ställ kallt några minuter!

2 Kommentarer

  1. Bra med lättfångad fisk :=)

  2. Mums!
    Ja, vad säger man. Vilken mat vi kan göra av Sveriges natur och klassiska recept. Tack!

Lämna ett svar till Anonym Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*