Pasta med sparris, portabello och bacon

 
 
 
 
 
Sommarkänsla idag när det blev en dag med sol och värme, härligt!
 
PASTA MED SPARRIS, SVAMP OCH BACON 3 port
okokt pasta för 3
1 paket bacon
8 sparrisar i bitar
2 stora portabellosvampar eller 6-7 champinjoner
1 klyfta vitlök
8-10 småtomater
2 dl grädde
1/2 dl hackad timjan eller basilika / 2 tsk torkad örtkrydda
mycket nymalen svartpeppar
salt
riven parmesan eller annan lagrad ost
 
 
1. Koka pastan och fräsunder tiden svamp, bacon och sparris några minuter tills det fått färg.
 
2. Lägg i vitlök och halverade tomater och låt det fräsa en kortis, krydda.
 
3. Tippa sedan i grädde och örter, låt det koka upp.
 
4. Slå av pastavattnet och vänd ner pastan i svampsåsen och låt det puttra ihop.
 
5. Smaka av med mera kryddor och servera direkt med riven ost.
 

2 Kommentarer

  1. Ohh gött 🙂

  2. Ser jättegott ut!!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*