Kärleksmums eller….

 
….mockarutor,  ja det här måste väl vara de vanligaste mjukkakan av alla eller? Det var en evighet sedan jag bakade något så jag googlade runt lite men det blev ingen spännande kaknyhet. Jag testade Leilas recept för första gången och det blev väldigt chokladiga och goda bitar med blockchoklad i både smet och glasyr. Kaksmeten blev lite tunn så jag hade i en gnutta mera mjöl och kom ihåg att inte göra för stora chokladbitar till kakan för då sjunker dom till botten.
Ja egentligen skulle jag ut och springa en sväng men kom av mig när det började åska och regna, inte så begåvat när det var strömavbrott i grannbyarna men det gick fint.
Undra vad jag behövde mest….troligtvis inte chokladkaka!
 

En kommentar

  1. Det var verkligen ett ruskväder igår! Mums för kärleksmums, en av mina favoritkakor!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*