Tigerkladdkaka

 
 

 
Min dator har pajat men tack och lov så är alla foton kvar för hårdisken har klarat sig! Man borde kanske ha lite rutin och spara bilder….
Inget att deppa för, det är en “världslig sak”, jajamen jag har lyssnat på Karlsson på taket idag på jobbet!
Behöver jag muntras upp mera så funkar alltid choklad och såklart ska det vara en gräddklick till kakan.
 
Receptet hittade jag HÄR
 
Jag har premiärbakat i min nya köksmaskin men eftersom jag inte ens haft en elvisp med stativ tidigare så blev jag liksom stående och bara tomglo på visparna hm…….men just ja kladdkaka bara RÖR man ihop!
 
 

6 Kommentarer

  1. Åh, kakan verkar farligt god…. 🙂
    Du, det måste ha sett skoj ut när du bara stod där och tittade på visparna;). Meningen var väl att få mer tid över runtomkring bakningen inte att stå fast och titta på. Hihi! Du skrev så roligt så jag blev glad, trots att det regnar!

  2. Pajade dator……tur att du har annat att roa dej med:=) Som att titta på när köksmaskinen arbetar :=D

  3. Köksmaskiner verkar allt bra smidiga, speciellt om man bakar saker med många moment och som inte bara ska röras ihop. Tack för tipset, ska provbakas i helgen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*