Laxbiffar

 
Jag kanske verkar tjatig men det är väldans gott med laxbiffar. Vill man inte äta dem till ris eller nudlar så är de goda att göra lite mindre och ha som plock före maten!
 
LAXBIFFAR 3-4 port
 
200g lax
200g vit fisk, abborre tog jag
1 ägg
2 msk potatismjöl
2 msk fisksås
1 msk citronsaft + rivet skal
nymalen vitpeppar
1/2 dl hackad koriander eller något annat kryddgrönt
 
 
1. Hacka laxen i fina små kuber.
 
 
2. Mixa den vita fisken i matberedare, rör ned de övriga ingredienserna och blanda till en smet.
 
 
3. Forma till bollar och platta ut till biffar i en panna med smör och stek ngn minut på varje sida.
 
 
 
 
 
DIPSÅS
1 dl sweet chilisås
1/2 citron, saften
2 msk japansk soya
1/2 msk finriven ingefära
 
Blanda ihop bara och servera den kall!
 
 

En kommentar

  1. Laxbiffar – MUMS. Det var länge sedan jag lagade!

Lämna ett svar till Fröken dill Ångra

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*