Lättlagad “trerätters” om du ska ha fest!

Det blev en kort sväng till fjällen över nyår eftersom det blev vårväder och ingen vidare kul skidåkning 🙁
Kul hade vi däremot med våra kompisar som följde med 🙂 Lite halvstressade blev vi dock på nyårsafton då vi vaknade med strömavbrott, inget vatten och ingen uppkoppling……nuuu snackar vi problem här och ni fattar såklart att det där sista var värst, eller hur? Ha ha ha allt ordnade till sig på någon timme.
 
Det blev ingen häftig ny mat till nyårsmiddag utan gamla beprövade grejer, inte så kul kanske men det ska ju vara enkelt i en stuga också.
 
Till förrätt åt vi Löjromstoast
 
 
eller rättare sagt den här enklaste med bara creme fraiche och rödlök men den asiatiska är nästan godare!
 
Instagram photo by chiliconkarin - Efter en dag i backarna satt det här som en smäck! #kalixlöjrom #rödlök #cremefraiche #tänndalen #härjedalen  #bästapisterna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Creme brulee till efterrätt  (men den här gången med ananas och mango i bitar vid sidan om)
 
 Instagram photo by chiliconkarin - Soffdag och efterrätt hör inte ihop men gott var det! #efterrätt #cremebrulee #hallon #blåbär

 

4 Kommentarer

  1. Ser ut som en riktigt god menu. Ibland blir det kris med både det ena och det andra och då är det ju tur att du är proffs och har is i magen:=) God fortsättning till dej på det nya året. Fotodags snart?????

    • Hej Kerstin! Hoppas allt är bra med dig på det nya året! Vi har väl ätit ost och kex om det krisat länge, trangiaköken var hemma annars har ju du lärt mig att laga på dem. Klart vi ska ses och fota snart! Kram kram

  2. Gammalt eller nytt, så länge det är gott så är det huvudsaken:) Trist att det inte blev något skidväder, snarare skitväder (hahaha, där fick vi till det) och det där med att vakan utan både det ena och det andra kan vi förstå att det blir lätt panikartat… skönt det löste sej!

    Önskar dej en god fortsättning Karin,
    kramar till dej

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*