Matbloggspris, matmässa och mys med släkten!

fw2

Här är hela gänget av vinnare i Matbloggspriset 2016, arrangörer och konferencierer. Det har varit prisutdelning i helgen på Stockholm Food&Wine-mässan, kul att duktiga matbloggare uppmärksammas!

fw1

De här godingarna gjorde jag sällskap med, efter prisutdelning och mässa blev det mingel på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby sjöstad!

Bagerskan, Kitchen of Anna, Sandras Matkrypin och gulligaste Noel!

Ooops nu ser jag att Anna har grädde från goda bakelsen på handen 😉

 

fw4

Matbloggsträff med flera bra föreläsare och trevliga människor! Moderskeppet-Skapa din egen kokbok, Johan Hedberg Matgeek pratade om att jobba med matvideor istället för blogg (han har massor på youtube), Heavenly Cupcake- Danielle kunde allt om sökmotoroptimering (vore lycklig om jag kunde en bråkdel av detta)

Här har vi avslutningspasset med Ylva, Johan och Kinna, och det är tack vare dessa brudar och några fler som det blir både träff och matbloggspris, STORT TACK!

 

fw3

Paus i minglet, det blev en hel del veganprat med Happyfood by Petra och hennes partner in crime Caroline, Zeinas Kitchen som vann bloggpriset ifjol lagar också mycket gott och grönt. Kul att träffas tjejer!

 

fw6

På lördagkväll blev det party hos ungarnas kusin Axel som fyllt 20 (och inte blev fångad på bild) här friterar Oskar tortillastrimlor som ska serveras till chiliconcarnen!

 

fw7

En restaurangsväng med “sväjgan” Maria hanns också med, Sushi Sho med många goda små rätter!

fw8

Jag behöver väl inte säga att jag haft en fantastiskt trevlig långhelg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*