Lax i chapatibröd, snabbfrästa grönsaker, lemonchutney och yoghurt

santa maria 2

Nu blir det reklam mina vänner och ett gott alternativ till tacos! Jag har fått smakprov på SantaMarias nya produkter som de kallar streetfood. Nu skriver jag bara om produkter jag gillar hur gratis de än är och det här gillade vi 🙂  En god syrlig och kryddig mix för laxen som ska läggas i en ugnspåse och chapatibröden var goda, som vanliga tortillabröd fast lite grövre. Lemonchutneyn på laxen tillsammans med yoghurt (som inte fick vara med på bilden 😉 blev en riktig hit tyckte vi.

Jag fräste tunna skivor av morot, fänkål, zucchini, lök och vitlök hett och snabbt i olja, saltade och strödde över dill. Det blev gott att både ha i wrapen eller på sidan om!

 

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*