Här kommer en kycklingfavorit i repris! Den här marinaden funkar lika bra till fläskfilé också så ta det kött du gillar bäst eller kör båda om du har buffé 😉
INGREDIENSER
- 2 kg kycklingfilé
GARNERING:
- 2 paket bacon a´140g
- 4-5 soltorkade tomater i bitar
- 50 g hyvlad/grovt riven parmesan
- 1 näve basilikablad till garnering
- olja till stekpannan
MARINAD
- 2 dl rapsolja
- 1 dl vit balsamvinäger eller pressad citron
- 2 msk flytande honung
- 4-5 hackade soltorkade tomater
- 1/2 kruka basilika
- 1,5 tsk salt
- nymalen svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Bryn kycklingen i oljan i en stekpanna, krydda och lägg fileérna i en ugnsform och kör tills innertemperaturen är ca 70-72 grader.
- Blanda under tiden till marinaden och stek baconet knaprigt.
- När kycklingen är klar och svalnat lite så lägg den kallt i en stor plastpåse tillsammans med marinaden, gärna i flera timmar eller över natten.
- Skiva kycklingen tunt och lägg den på ett stort fat.
- Ringla över marinad, stekt bacon, parmesanost, basilkablad och nymalen svartpeppar.
clomiphene for men cost clomiphene without rx where can i get cheap clomiphene without prescription where to get cheap clomiphene without prescription order clomid without insurance buying clomiphene without dr prescription clomid at clicks
Launch into the vast universe of EVE Online. Find your fleet today. Explore alongside hundreds of thousands of players worldwide. Begin your journey