2 msk majsstärkelse
1/2 tsk bikarbonat
125 g smör, rumstempererat
2 dl strösocker
1/2 dl ekologiskt jordnötssmör
1 ägg
2 dl salta jordnötter
200g mörk choklad och M&M godisar ( jag tog 150 g godisar och 50g grovt hackad choklad men mixa hur som)
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda havregryn, majsstärkelse, bakpulver och bikarbonat i en bunke.
3. Vispa samman smör, strösocker och jordnötssmör.
4. Tillsätt ägget och vispa vitt och fluffigt i några minuter.
5. Tippa i de torra ingredienserna och blanda om, när kakdegen nästan gått ihop blanda då i jordnötter, m&m, choklad och blanda ihop.
6. Rulla 1-2 msk smet per kaka på en plåt klädd med bakplåtspapper beroende på om du vill ha stora eller små cookies, de flyter ut mycket så provgrädda en kaka först!
7. Grädda dina kakor i ca 12-15 min (gräddade mina i 20 minuter för jag vill ha de krispiga)