Den här såsen är jättegod och funkar till både fläsk, kyckling, ox och älgfilé. Jag hade färdigstekta köttskivor i frysen som jag slog såser över men jag tog de soltorkade tomaterna i såsen och glömde svampen!
Har ni börjat fundera över midsommarmat? Hos mig blir det bara sillar, laxar och en västerbottenpaj på midsommarafton och sedan grillning på midsommardagen. Enkelt med fisk som går att fixa i förväg så man har ork att dansa på kvällen……kanske. Säters hembygdsgård är ju tradition här på midsommar men “dansbena” har legat av sig de sista åren!
GRÖNPEPPARSÅS med soltorkade tomater 4port
3 dl grädde
150g mjukost/färskost av ngt slag
8 hackade soltorkade tomater
2 tsk dijonsenap
20-30 krossade grönpepparkorn
salt, peppar, dragon
1. Låt allt koka ihop några minuter och smaka av med kryddorna.
Supergod sås!!! Den gör vi fler gånger.
Jamen visst är den god och den passar till så mycket!
Soltorkade tomater och dijonsenap. Detta måste ju vara en hit.
Hoppas att du haft det skönt i midsommar och att du år en skön vecka.
Kramar
Än en gång ett supergott recept som jag måste testa! Gillar ditt sätt att fota maten, mycket utebilder, det ger sånt fint ljus!
Tack, ja det är lättare att få fina bilder när det är sommar och ljust. såsen är supergod!