Vår=Glass

Nu är nog våren här för jag har tvättar täckbyxor och vinterjackor. Fattar inte var alla kläder kommer ifrån. Tur att det finns insamlingar för det känns inte bra att slänga kläder som är riktiga.
 Har precis kommit hem från ett möte i Östavall ,planer att lägga ned skolan har man och det lär ju bli så. Får bara inte ihop det med kommunens planer där det står att Ånge kommun ska ha Sveriges bästa skola! En duktig ordförande har vi i Hem och Skola, tack Susanne, om de ändrar sitt beslut så är det din förtjänst!!
Bonussonen Peter kom åkande på inlines idag och han har visst lämnat glass från den här bilen i frysen, ha ha en sån ska jag ta nu fast jag inte behöver! Varför är det så himla gott att äta på kvällen?

Är du också glassugen så kolla om det här är något!

image68

2 Kommentarer

  1. Smaklig måltid 🙂

  2. Tack Peter för att du köpte glass. Du ska få pengar nästa gång vi ses och påminn mig om jag glömmer!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*