Inlagda rödbetor

Jag hade några rödbetor kvar i mitt lilla land som jag drog upp alldeles nyss. Det absolut godaste är nykokta med bara smör på. Jag tittade in till Taffel för och se om de hade något bra recept och jag testar det här.
Jag skulle vilja ha en "vågkniv" som min mormor skar sina rödbetor med när jag var liten.
Finns det såna, någon som vet?

7 Kommentarer

 1. Jag vet vart det finns vågknivar!!! På Lagerhouse och Åhlens för min mamma köpte en på Lagerhouse just när hon skulle lägga in rödbetor men vi såg att det fanns på Åhléns också 🙂 Hoppas du får en dunderbra helg Karin! 🙂

 2. Men tack Anna!

  Ska kolla efter en sån nästa gång jag åker till stan!

  Ha en kanonhelg du också

 3. Hej!

  Ville bara säga att jag tittar in på din blogg, hittade hit av en slump gissar jag. Åh herre gud vad frestad jag blev av all god mat och alla fina bakverk i din blogg! 😮 Länkar till dig om det är okej? Kommer med all säkerthet att prova något av dina recept i framtiden då jag älskar att baka! 🙂

 4. Mmm… rödbetor!

 5. Vad fint de har växt på dina rödbetor.

 6. Men så fina rödbetor!! Härligt att få skörda en massa nu! Hoppas du haft en underbar helg, det har vi! Solsken och barnkalas för hela slanten! Grillade marshmallows och spökjakt! 🙂 Må så gott!

 7. Vågkniv eller legymkniv som det också heter hittar man ofta på loppis. Annars i en välsorterad köksaffär förstås. Fin bild! Jag önskar också att jag kunde dra upp några rödbetor, bara sådär…

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*