Nigellas körsbärscheesecake

 
Den fick vi till efterrätt igår när vi var på middag hos Tomas och Carina.
Fräsch och god efterrätt som man kan fixa i förväg och vem gillar inte det när man ska bjuda på middag?
Här är receptet från Buffé men 2 burkar marmelad eller sylt tycker jag blir för mycket. Carina hade St. Dalfours körsbärsmarmelad som är supergod.

Vi fick en smarrigt krämig räksoppa till förrätt.(receptet kommer)
Porterstek av älgkalv, en massa goda grönsaker och ljuvlig sås till huvudrätt .
Jag tog så grymt dåliga bilder så jag hoppar över dom, det ser ut som om vi äter i mörker och jag  tuggar, springer och fotar samtidigt !
Det var helt enkelt för gott för att koncentrera sig.

8 Kommentarer

  1. lägg ut lite bilder påmin lägenhet, jag har ju ingen kamera! 😛

  2. Nämen varför inga bilder på soppan =( Det där med att tugga-springa-o, fota samtidigt lät ju riktigt kul ju hehe. DET skulle varit spännande att sett det… (aldrig tänk på att bli krönikör någonstans, du skriver så himla kul! skrattar gott och hjärtligt ofta när jag läser)

    Kram.

  3. alla St Dalfours marmelader är underbara, jag älskar " fyra frukter". vad efterrätten såg fräsch ut! vad är botten gjord av? 🙂

  4. Mona det kommer en darrig bild på soppan jag lovar!

    Kul att du blir glad av mina skriverier (rättstavningsprogrammen gråter!!!!)

    Carolina jag håller med, ska testa "fyra frukter"

    Tror det bara var digestive och smör i botten, ska kolla!

  5. Låter smarrigt gott.

  6. Cheesecake är gott har faktiskt det på min nya meny också. Må så gott mvh Daniel

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*