Ottolenghi, vilken kokbok!

Jag har fått världens finaste present idag! Vem kunde tro att jag skulle få en helt fantastisk signerad kokbok från London på Fridas bandymatch i Fränsta? Tack snälla snälla Sven-Gunnar som är sockerbagare på Ottolenghi och skickade boken med sin brorsa Pär. Om du kommer hem till Sverige till sommaren så blir det middag på Näset och självklart något ur boken! Du får förlåta mig Frida men jag kunde inte låta bli att öppna paketet och när du inte var på planen så hamnade jag i boken!
Det är recept och bilder som jag bara ÄLSKAR!  Kolla in på hemsidan !

Vi bjöd mannens föräldrar  och min mamma på middag idag och det här åt vi.

Skärvångenostar, svartvinbärsmarmelad och rågkex


Boef Bourgignon, potatis och broccoli


Nöt och chokladmaräng med hallon, blåbär och grädde
Recepten finns på bloggen redan.
Nu ska jag lägga mig och läsa kokboken!

7 Kommentarer

 1. Oj så mycket gott du bjöd på. Vad är Skärvångenostar för något, lokal producerat?

  Kul med kokboken. Nästa gång det blir London får jag väl hälsa på hos din sockerbagare då.

  God läsning med dig Karin!

 2. Hej!

  Tänkte bara säga att nu har jag din sida som min kokbok! Har alltid letat recept på arlas sida (jag är ingen hejare på att laga mat), men här finns ju allt!

  Hoppas det ok om jag länkar till dig så är det enklare

  att ta sig hit! Ha en bra vecka/ Helena

 3. Hej!

  Hur har din dag varit? : )

  Kram

 4. va fina bilder…men guuuh vad jag blev hungrig när jag såg dem :S !!

 5. Hejsan! Ja hoppas du kan njuta av lite mat literatur. Ja kännde att våran mat som görs på ottolenghi skulle passa din stil och smak. Enkelt mycket smaker och fina uppläggningar. Hoppas den kommer till användning, Vi ses Sven-Gunnar

 6. Anonym:Skärvångens ostar kommer fråm Jämtland och är helt fantastiskt goda!Du har tur du som varit i London, undra vem du är bara?

  Helena vad kul att du gillar min sida och länka är ju bara kul det! tittar in till dig imorgon nu ska jag snart sussa!

  Elin jag har haft en bra dag hoppas du haft det också!

  Tack natta men jag vill lära mig att trixa mer med bilderna!

  Sven-Gunnar: Jag blev så glad för boken! Tack snälla snälla du och du har helt rätt den där typen av mat gillar jag och mat med citron och vitlök och chili och koriander…….middag blir det till sommaren om du kommer hemåt!

  Ha det fint/Karin

 7. Men oj vilken meny! Så gott allting ser ut! Kanonfina bilder!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*