Tävling hos mig!

För ett år sedan  fick jag min blogg i present av min dotter Lisa och jag firar nu med en tävling!
Vinsten är en påse av mina sista fina torkade rödgula trumpetsvampar, snäppet godare än trattkantareller om ni frågar mig (det är ingen megapåse, den väger 75 g!) Ja om du inte har skåpet fullt med torkad svamp och ätit dig less så skriv ditt namn och mailadress i mina kommentarer så är ni med i lottningen. Har du en egen blogg så får du gärna länka hit till mig!
På fredag firar jag 1 år och då drar jag vinnaren!

Ni får stå ut med att jag tjatar om det här varje dag i veckan för jag kan nämligen inte lägga in tävlingen till höger på min blogg som alla andra proffs kan!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

22 Kommentarer

 1. Hallå!

  Klart att man vill vara med och tävla.

  Nu ska jag ner till köket och fixa till "Karins snabba thaifisk". Mums!

  Ha det bra.

 2. Klart jag är med, detta vill jag inte missa. Skulle sitta fint i vår burk som är tom för tillfället.

 3. självklart är jag med & tävlar! 🙂

 4. Marianne "storätarn"

  Den här måste jag bra vara med på, men det blir väl Du som vinner som vanligt när det gäller lotterier, t o m när du inte är med. Vi är i Kista och har börjat riva tapeter i badrummet. Nu blir det två veckors arbetsläger.

 5. Jag vill vinna ! Jag älskar svamp men aldrig plockat, köpt eller ätit trattisar !!! Jo, kanske kantareller på plåtburk…

 6. Hmm, törs man anmäla sig till tävlingen tro? Jag mena, jag gillar ju inte och kocka nå vidare, men jag är desto bättre på att äta!!

 7. Såklart jag vill vinna din goda svamp, och du ska bara veta vad jag gillar din blogg.

 8. Kickan Söderin

  Tjena,

  Självklart vill jag vara med å tävla. Läser ofta Dina recept och Du är är helt otroligt på att fixa käk. Jag kommer att anmäla Dig till tävlingen "Halv åtta hos mig"! Kram från grannen.

 9. givetvis ska jag fixa en liten banner åt dej i sidan, working on it now!

 10. VAD KUL ATT NI ÄR MED OCH TÄVLAR!

  Marianne storätarn: Synd att jag ska bort i 2veckor annars skulle jag komma och hjälpa er med renoveringen!!!(jättelögn)

  Katri du är med!

  KristinaJ vad glad jag blir!

  Kickan: Vad kul att du läser hos mig! Jag anmäler dig också då så blir det byakamp!

  Lisa I love you ändå mer nu!

 11. Hej…klart jag e med, är jo himla gott med svamp!

  Grattiskramar den 3dje

 12. Ja, jag är gärna med i tävlingen. Jag har länkat till din blogg för länge sedan i min lilla blogg. Du har en jättefin sida med massor av tips. Dessutom är det så härligt att få lite bilder på omgivningarna ibland. (Jag har haft stuga i närheten av Matfors och bor nu i Skåne.) Jag saknar folket och miljön i Medelpad! Kanske svampen är plockad där också?

 13. Du är för härlig du. Tittar in här nästan varje dag och blir avis på dem som får äta allt smarrigt du lagar till ;o)

 14. Det vore kul att vinna lite svamp, mums….

  /Karin

 15. Ja, jag vill också hänga på tävlingen, för nu är all min torkade svamp slut, har haft ett bra lager, möjligen har jag nå't i frysen men inget går upp mot torkat!

  Imorse såg jag Dig i ljuset Karin! Vi möttes på rakan mellan Ö-vall och infart till Alby. Det blev ljust i din röda bil och Du syntes som i en silhuett, tjusigt värre! Man blir bara hungrig när man tittar på din blogg..jag ska skaffa en så småningom, men den kommer mer att handla om växter man i och för sig kan stoppa i sig, sköt om Dig..så hörs eller ses vi/Kerstin

 16. Torun, tack!Hoppas du har det fint däruppe hos dig!

  Ylva: Vad KUL! Svampen är plockad här i krokarna. Jag ska titta in till dig nu!

  Erika: Vad glad jag blir men du ska veta att ibland svänger jag till sånt som inte blir gott också! Vi kanske ska träffas och laga nåt kul framöver?

  Kerstin jag tror jag såg dig i en röd bil!

  Vad kul om du börjar blogga också! Jag hänger gärna med och letar växter i något bra dike. Själv blir det bara nässlor men jag vet att min mormor gjorde soppa på mölla och allt möjligt grönt. Kollar man på flera finkrogar så dyker det upp massor av "ogräs"! Kan du lära mig lite?

 17. Madelene Abrahamsson

  Självklart är jag med i denna tävling. Älskar svamp.

  Kram Madelene

 18. Birgitta Abrahamsson

  Jag älskar svamp och hoppas på tur i denna tävling.

  Kram Birgitta

 19. Birgitta Abrahamsson

  Jag älskar svamp och därför vill jag vara med i denna tävling.

  Kram Birgitta

 20. Rolf Abrahamsson

  Jag är med i tävlingen. Om jag vinner så överraskar jag min älskade fru med lite svamp som hon älskar.

  Mvh: Rolf

 21. Jag vill också gärna vara med i tävlingen. /Anneli

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*