Avokado med crabfishröra till bara mig!

Ibland blir jag brydd över mig själv, jag kan göra precis det jag vill eller bara göra ingenting och vad gör jag?! Jo jag kastar mig över några ställen runt huset som ingen röjt på år och dar och som får Albert&Herberts bodar att se ut som herrgårdar! Många säckar rat blev det och nu är det mera som välstädad oreda. Jag glömde bort att jag var hungrig så det blev en sen lunch men något gott ville jag såklart ha. Det låg en fin mjuk avokado som bara väntade på mig……1 avokado
4-5 crabfishpinnar
1/2 dl turkyoghurt
1/2 dl majonäs
2 tsk dill
många droppar tabasco
pressad citron
salt, peppar

Hacka crabfishen och blanda ihop den med resten.
Dela avokadon, pressa lite citron på den också och fyll groparna med röran.
Mums mums som förrätt eller liten lunch!

En kommentar

  1. Nejmen å så mycket gott! Detta verkar ju verkligen vara en läckerhet.

    Ha en bra vecka!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*