Marinerade vitlöksklyftor

Hallå i köken!
Oj vad dagarna gått och jag har haft fullt upp och mycket rester i kylskåpet men nu är det snurr på knivar och kastruller igen för i morgon ska vi ha lite party här hemma. Jag tittade på marinerade vitlöksklyftor när jag handlade och då vred det till i snåltarmen för hemma i kylen finns en stooor burk naturella inlagda klyftor från Sera. Nu ligger hälften av dom och gojsar sig i olja och kryddor, ungefär såhär men det är stor risk att det åker i mera kryddor imorgon när jag provsmakar dom!

2 dl picklade vitlöksklyftor utan lag
Marinad1
1/2 dl olja
1-2 tsk sambal
2 tsk tomatpuré
2 tsk ketchup
salt och svartpeppar  

                     
2 dl picklade vitlöksklyftor utan lag
Marinad2
1/2 dl olja
1 tsk torkad basilika
1 tsk chili/örtkrydda
salt och svartpeppar

Så här ser burken nästan ut (finns på Konsum i Ånge!)och den är nästan gratis!
Det är bara att experimentera med kryddor och såser.


Nu ska jag titta till min lammstek som är i ugnen och spana in 1/2 8 hos mig och Mat-Niklas.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*