Mangosalsa och “morotsbönor” till lammsteken

Nu fick jag språk och skrivproblem här men jag menar stekta morötter och haricotsverts med vitlök men det blev så gruvligt långt att skriva som rubrik. Självklart passar det perfekt med chili och vitlök i salsan men det hoppade jag över den här gången. Det blir ganska mycket vätska från tomaterna så kärna ur tomaterna om du har tålamod och gott om tid eller sila bort vätskan bara innan du serverar. De gröna tomaterna, Green grape ska jag odla nästa år också för dom är så söta och goda men fröna ska jag peta ner lite tidigare så de inte mognar i november.
Mangosalsa är en av mina favoriter och det blir så fint med alla färger, I love it!Mangosalsa
600 g småtomater
600g fryst mango
1 gurka
1 rödlök
2 krukor koriander
2 msk olivolja
saften från 1 citron
salt, svartpeppar

Tina mangon.
Dela alla grönsaker i småbitar, hacka koriander och blanda ihop allt.

Fräs morötterna i smör någon minut och lägg sedan i frysta bönor.
Krydda med salt och rejält med hackad vitlök.
Persilja är gott att strö över.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*