Kan goda oliver bli godare?

Ja faktiskt så kan dom det! Jag marinerade härligt goda kalamataoliver några timmar innan dom skulle ätas och jag ångrade mig inte! Blandar du ner fetaost, soltorkade tomater och kapris så blir det inte heller sämre, gott på en buffé tycker jag eller tillsammans med goda ostar, salamisar och skinkor som ett litet fredagsmys!

MARINERADE OLIVER
kalamataoliver
1 citron
olivolja
2 klyftor vitlök
(chili)
färska örter

Riv eller zesta citronskalet och lägg det på oliverna.
Tippa över olja och pressad citron så det täcker.
Hacka vitlöken och örter och blanda det i oliverna.
Vill du ha lite hetta så hacka i färsk chili eller en nypa torkade flakes!

4 Kommentarer

  1. Vilket bra tips du delar med dig av, Karin. Jag smakar mer än gärna.

    Ha det gott/ Mimmi

  2. Ja vad kul! Jag länkade precis till dig och dina vackra äpplen…..som jag också vill ha:)

  3. Bra tips! Älskar kalamtatoliver, dom är klart godast!

  4. MARTINA: Håller med, dom är bara bäst!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*