Annas broccolipaj

Kolla in korgen mina vänner med mumsiga nyttiga saker från Kung Markatta!  Ost och pumpaknäcket är en riktig höjdare som passar perfekt till goda ostar. Teerna kommer jag att köpa fast vill du ha parfymerade sorter med smaktillsatser så är inte det här sorten för dig. Chokladmandlarna försvann som smör i solsken och aprikoserna….mmmm. Jag har inte testat kokosoljan än men den ska ju vara nyttig att steka i säger dom som vet.

Ni har väl inte glömt TÄVLINGEN där du kan vinna en hel korg med ekologiska grejer? (Det har jag men ska dit så fort jag knappat klart här!)

Kolla in alla produkter och glöm inte för allt i världen inte bloggen för där finns det många bra recept!

När jag kom hem från jobbet igår överraskade Anna med en jättegod kassler och broccolipaj. Lyx tyckte jag som var tokhungrig och utan middagsplaner!

HÄR hittar ni pajen!

2 Kommentarer

  1. Pajen såg god ut, kul att få komma hem och maten är klar.
    Hon kanske brås på dig när det gäller matlagningen.
    Trevlig helg.

  2. Therese: Ja det är aldrig fel att komma hem till dukat bord fast man trivs i köket. Hon är duktig dottern men hon brås nog på någon annan släkting!
    Trevlig helg till dig också!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*