Svartvinbärsshot, så himlans gott!


Jamen hur spännande var det inte på Mästerkocken då?! Härligt att Jennie gick vidare! Jag saknar verkligen en TV i köket, vill egentligen inte erkänna det för andra halvan har pratat “frukosttv” länge och jag har tyckt att det är tråkvarning…. men man kan väl ändra sig! Det blev ett evigt spring fram och tillbaka för jag stökade med bullar och en mjukkaka samtidigt. 

Här kommer en repris som jag bara måste blogga om för jag tror att det här är dunder om man inte vill bli förkyld. Har ni bär i frysen av vilken sort som helst så plocka upp, mixa och drick! Jag minns inte när jag var förkyld sist (liten överdrift nu men det var typ augusti) och det slog mig att det kanske hänger ihop med det här som jag suger i mig nu och då.

Det var Anna som jag jobbar med som bjöd på juicen i höstas. Du får dricka i raketfart eller frysa in drinken för den håller bara 2 dygn sen övergår den till vingeljuice! Men jag lovar att den är slut innan……

ANNAS SVARTVINBÄRSJUICE
3 dl repade svarta vinbär
6 dl kallt vatten
1/2 dl socker eller mindre

1. Mixa bären med en stavmixer.

2. Tippa i kallt vatten,mixa lite till,  rör om och ställ det kallt över natten.

3. Sila juicen om du vill och rör ned sockret.

4. Drick och njut, ljuvligt gott!

4 Kommentarer

 1. Fint recept.
  Nästan så att detta bör gå under namnet : Smoothie!

  Dock behövs någo fetare.

 2. Låter gott 🙂

 3. Gott och nyttigt med svartvinbär!
  Håller med dig om att det var spännande på mästerkockarna den här veckan. Jag håller också tummarna för Jennie. Ung och duktig tjej som ska premieras!
  Ha det gott!

 4. Goda smoothies:Ha ha det går inte för jag har ju lite problem med smoothies:)men det är egentligen inte smaken mest konsistensen!

  Lisa:Du ska få smaka till frukost imorgon skruttan!

  Märit: Vi håller tummarna tillsammans Märit!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*