Pyttipanna med ägg och rödbetor

Ja nu är det vardag igen efter en mysig helg i fjällen. Härliga skiddagar med sol och trevliga kvällar med party och god mat!

Jag tänkte först göra en vegetarisk pytt till middag men det slank med ett paket bacon och en liten bit rådjursstek från frysen ändå…..blir aldrig någon veggo av mig trots att jag älskar grönsaker. Det blir gott att råsteka rotsakerna och det tar inte så lång tid heller, jag tog lika delar av

♥ potatis
♥ morot
♥ rotselleri
♥ kålrot
 och fräste med en ♥ lök, ♥ bacon och ♥ köttrester på slutet och kryddade med salt och peppar bara. Jag köpte en morotsmix med olika färger så nu funderar jag på att köpa en sån fröpåse till våren. Tomatfrön och jord ligger och väntar på mig för visst är det såläge nu?

Nu ska jag köra igång tekannan och vänta på tesällskap!

3 Kommentarer

  1. Hej Karin!

    Såg detta på en blogg och tänkte tipsa dig om det då du är matbloggare; http://www.kockens.se/orderpage.aspx

    Man kan alltså få hem ett gratis provkit! Sedna hittade jag denna och det är en kupong på valfri buljong; http://www.kockens.se/DocumentBank/kupong.pdf

  2. Pyttipanna är himla gott, låter spännande med rådjursstek i, vilken lyxig pyttipanna 🙂

  3. JACOB:Tack för tipset Jacob!

    LINDA CUPCAKEFLUFFAN:Det blir sällan pytt här hemma men det är ju riktigt gott faktiskt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*