“Köttrulle” med grönsaker

 • Idag har jag för första gången i mitt liv målat! Det blev några fönster på lillstugan på Näset som utsattes för mig. Jag trodde det skulle bli aptråkigt men det var riktigt kul….nu var ju det här dag 1 så roligheten kanske avtar. Färg överallt? Ja det kan man nog säga men är man nybörjare så är man!

  Anna är hemma och är småhängig och ville ha räkor till middag så det har vi precis pillrat i oss, lättt och bra sommarmat.

  Gårdagens middag bjöd inte på någon större kokkonst heller men gott blev det, bara att fylla sitt bröd, rulla ihop och mumsa!

  ♥ Strimlat älgkött, snabbstekt med massor av kryddor 

  ♥ Sallad, tomater, gurka och rödlök

  ♥ Creme fraiche med vitlök och kryddor

  ♥ Het tomatsås

  ♥ Färdiga värmda Libabröd

  Nästa gång jag är i stan ska jag köpa på mig ett gäng Libabröd eller ska man höra om Konsum eller Ica tar hem kanske?

5 Kommentarer

 1. Willy har, likaså hemköp! Köper alltid det brödet 🙂

 2. Åh vad gott det ser ut! Hur smakar libabröd? Liknar de pitabröd? Eller är de saftigare? Tycker att pitabröd oftast blir för torra men libabröd ser saftigare ut…

 3. REBECCA:Ja nu ska jag bunkra i min frys!

  LOTTA:De är tunna platta som pizzabottnar men jag tror att de kallas pitabröd ibland också!

 4. Alltså, varenda gång jag steker älgkött blir det så seeegt. Jag förstår inte varför?! Eller stenhårt. Så därför gör jag oftast stekar, eller långkok, skav funkar också då det puttrar länge i pannan. Men så här snabbstekt, jag förstår mig inte på det……vilken del av älgen använder du?

 5. Testade denna rätt idag och det var jättegott! Men kunde inte hitta libabröden…ska kolla på Willys.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*