Ingen sommar utan greksallad om ni frågar mig, alltid lätt och fräscht även om inte solen skiner. Lägg löken i vinägretten medan du skär salladen så blir den mjuk och extra god. Det går ju lika bra utan grönsallad och förresten gurka brukar det nog vara i orginalet men man tar ju det man vill!
Mina favoritoliver just nu är Änglamarks ekologiska, både gröna och svarta i en mix.
GREKSALLAD
tomater
paprika
rödlök
fetaost
oliver
sallad och persilja
olivolja
vinäger
salt och peppar
Förra veckan blev det en “grek” toppad med kallrökt skinka och kapris.
Nu ska jag umgås lite med Petter och Frida som precis kommit hem från fjälläventyr och jobb!
Greksallad är väldigt gott!
Katarina: Ja det är alltid gott!
Älskar de klassiska salladerna när man gör dem hemma. Tycker i många fall att dom kan bli lite tråkiga på cafeér. Kolla in min version av grek-sallad:)
http://myadvertisingspace.blogg.se/2011/august/utkast-aug-4-2011-1.html
Å karin…även om jag inte bara skriver om mat så älskar jag när matkunniga som du kollar det jag gör så vill du så länka gärna mig från din blogg;) (jag länkar redan dig)
Hoppas du har det bra!
Kram
/Råbert
RÅBERT:KLart jag länkar Råbert!Kollar in ditt recept nu då!